Turunkeun sapertos beurat

🥇 Énkripsi dina panyungsi anjeun Maca deui

Kirim file énkripsi

1. Jieun sandi

Mimitian ngirim file énkripsi ku ngahasilkeun sandi acak.

2. Unggah file anjeun

3. Bagikeun file anjeun