Turunkeun sapertos beurat

Kirim file énkripsi (AES)

1. Jieun sandi

Entong leungit!
Ieu hiji-hijina cara pikeun ngundeur sareng ngadekrip file anjeun. Malahan urang, pamekar, tiasa ngadekrip file anjeun tanpa kecap akses anjeun.
5 1 1 1 1 0 4 8 8 0 1 5

2. Pilih file anjeun

How to use SendFiles.online?

1. Nyalin sandi anjeun

Ieu hiji-hijina cara pikeun ngundeur sareng ngadekrip file anjeun.

2. Pilih file anjeun

Anjeun tiasa milih file naon waé dugi ka 2GB gratis.

3. Jieun link dibagikeun Anjeun

File anjeun bakal énkripsi sareng diunggah ka server kami.

4. Bagikeun tautan unduhan anjeun

Bagikeun tautan unduh anjeun, tautan pondok atanapi kode QR sareng kontak naon waé.