Turunkeun sapertos beurat

🥇 Énkripsi dina panyungsi anjeun Maca deui

Kirim file énkripsi

1. Jieun sandi

Entong leungit!
Ieu hiji-hijina cara pikeun ngundeur sareng ngadekrip file anjeun. Malahan urang, pamekar, tiasa ngadekrip file anjeun tanpa kecap akses anjeun.

2. Unggah file anjeun