Фрли го како да е тежок

Испратете датотеки шифрирани (AES)

1. Генерирајте лозинка

Не губете го!
Тоа е единствениот начин да ги преземете и дешифрирате вашите датотеки. Дури ни ние, програмерите, не можеме да ги дешифрираме вашите датотеки без вашата лозинка.

2. Изберете ги вашите датотеки

How to use SendFiles.online?

1. Копирајте ја вашата лозинка

Тоа е единствениот начин да ги преземете и дешифрирате вашите датотеки.

2. Изберете ги вашите датотеки

Можете да изберете која било датотека до 2 GB бесплатно.

3. Направете ја вашата врска за споделување

Вашите датотеки ќе бидат шифрирани и поставени на нашите сервери.

4. Споделете ја вашата врска за преземање

Споделете ја вашата врска за преземање, кратка врска или QR код со кој било контакт.