Hidheni sikur është e rëndë

Dërgoni skedarë të koduar (AES)

1. Gjeneroni fjalëkalimin

Mos e humbisni!
Është mënyra e vetme për të shkarkuar dhe deshifruar skedarët tuaj. As ne, zhvilluesit, nuk mund të deshifrojmë skedarët tuaj pa fjalëkalimin tuaj.

2. Zgjidhni skedarët tuaj

How to use SendFiles.online?

1. Kopjoni fjalëkalimin tuaj

Është e vetmja mënyrë për të shkarkuar dhe deshifruar skedarët tuaj.

2. Zgjidhni skedarët tuaj

Mund të zgjidhni çdo skedar deri në 2 GB falas.

3. Krijoni lidhjen tuaj të ndarjes

Skedarët tuaj do të kodohen dhe do të ngarkohen në serverët tanë.

4. Ndani lidhjen tuaj të shkarkimit

Ndani lidhjen tuaj të shkarkimit, lidhjen e shkurtër ose kodin QR me çdo kontakt.