Kabijakan privasi

Nuhun atos nganggo Sendfiles.online!


Di handap ieu anjeun bakal mendakan tarjamahan kasar tina jasa urang dina basa Inggris sareng kawijakan privasi kami dina basa Inggris pikeun aspék hukum, duanana dilarapkeun dina basa Inggris.


Privasi anjeun penting pikeun kami. Kawijakan Sendfiles.online éta pikeun hormat privasi anjeun ngeunaan informasi anu kami mungkin kumpulkeun ti anjeun ngalangkungan halaman wéb kami, https://sendfiles.online, sareng situs-situs sanés anu kami milik sareng dioperasi.

Urang ukur naroskeun inpormasi pribadi nalika kami leres-leres kedah diperyogikeun pikeun masihan jasa ka anjeun. Kami kumpulkeun ku cara anu adil sareng halal, kalayan kanyaho sareng ijab kabul. Kami ogé ngantep anjeun terang kunaon urang ngempelkeun éta sareng kumaha carana bakal dianggo.

Kami ngan ukur nyandak inpormasi anu dikumpulkeun salami perlu pikeun masihan anjeun jasa anu dipénta. Naon data anu kami simpen, urang bakal ngajagaan dina komersil anu hartosna pikeun nyegah kaleungitan sareng maling, ogé aksés henteu sah, panyingkepan, co

Kami henteu ngabagi inpormasi anu sacara pribadi pikeun ngenalkeun inpormasi sacara umum atanapi ka pihak-katilu, kecuali nalika diperyogikeun ku hukum.

Anjeun bébas nampik pamundut anjeun kanggo inpormasi pribadi anjeun, sareng pangertian yén kami moal tiasa nyayogikeun anjeun sababaraha layanan anu dipikahoyong.

Pamakean anu diteruskeun ku situs wéb anjeun bakal dianggap ditampi tina prakték urang ngeunaan privasi sareng inpormasi pribadi. Upami anjeun ngagaduhan patalékan ngeunaan cara nanganan data data sareng inpormasi pribadi, énggal ngahubungi kami.

Kawijakan ieu efektif sakumaha dina 6 Juni 2019.