Politika e privatësisë

Faleminderit për përdorimin e Sendfiles.online!


Më poshtë do të gjeni një përkthim të përafërt të kushteve tona të shërbimit në anglisht dhe politikën tonë të privatësisë në anglisht për aspektet ligjore, të dy aplikohen vetëm në anglisht.


Intimiteti juaj është i rëndësishëm për ne. Policyshtë politikë e Sendfiles.online për të respektuar privatësinë tuaj në lidhje me çdo informacion që mund të mbledhim nga ju në faqen tonë të internetit, https://sendfiles.online, dhe faqet e tjera që ne zotërojmë dhe veprojmë.

Ne kërkojmë vetëm informacione personale kur me të vërtetë kemi nevojë për të për t'ju ofruar një shërbim. Ne e mbledhim atë me mjete të drejta dhe të ligjshme, me njohuri dhe pëlqimin tuaj. Ne gjithashtu ju njoftojmë pse po e mbledhim dhe si do të përdoret.

Ne ruajmë vetëm informacionin e mbledhur për aq kohë sa është e nevojshme për t'ju siguruar shërbimin tuaj të kërkuar. Datafarë të dhënash i ruajmë, ne do të mbrojmë brenda mjeteve të pranueshme komerciale për të parandaluar humbjen dhe vjedhjen, si dhe qasjen e paautorizuar, zbulimin, bashkëpunimin

Ne nuk ndajmë asnjë informacion personalisht identifikues publikisht ose me palë të treta, përveç kur kërkohet me ligj.

Ju jeni të lirë të refuzoni kërkesën tonë për informacionin tuaj personal, me të kuptuarit se ne mund të mos jemi në gjendje t'ju ofrojmë disa nga shërbimet tuaja të dëshiruara.

Përdorimi juaj i vazhdueshëm i faqes sonë të internetit do të konsiderohet si pranim i praktikave tona rreth privatësisë dhe informacionit personal. Nëse keni ndonjë pyetje se si ne trajtojmë të dhënat e përdoruesit dhe informacionin personal, mos ngurroni të na kontaktoni.

Kjo politikë është e efektshme që nga 6 qershori 2019.