Политика за приватност

Ви благодариме што користите Sendfiles.online!


Подолу ќе најдете груб превод на нашите услови за користење на англиски јазик и нашата политика за приватност на англиски јазик за правни аспекти, и двете се применуваат само на англиски јазик.


Вашата приватност е важна за нас. Тоа е политика на Sendfiles.online да ја почитува вашата приватност во врска со какви било информации што можеме да ги собереме од вас преку нашата веб-страница, https://sendfiles.online и други страници што ги поседуваме и работиме.

Бараме само лични информации кога навистина ни требаат за да ви обезбедиме услуга. Ние го собираме по фер и законски средства, со ваше знаење и согласност. Исто така, ве известуваме зошто го собираме и како ќе се користи.

Ние само ги задржуваме собраните информации онолку колку што е потребно за да ви ја понудиме услугата што ја баравте. Кои податоци ги складираме, ќе ги заштитиме во рамките на комерцијално прифатливите средства за да спречиме загуба и кражба, како и неовластен пристап, откривање, соработка

Ние не споделуваме никакви информации за лична идентификација јавно или со трети лица, освен кога тоа се бара со закон.

Вие сте слободни да го одбиете нашето барање за вашите лични информации, со разбирање дека можеби не можеме да ви обезбедиме некои од вашите посакувани услуги.

Вашата континуирана употреба на нашата веб-страница ќе се смета за прифаќање на нашите практики околу приватноста и личните информации. Ако имате какви било прашања за тоа како се справуваме со податоците за корисникот и личните информации, слободно контактирајте не.

Оваа политика е ефективна од 6 јуни 2019 година.