Syarat jasa

Nuhun atos nganggo Sendfiles.online!


Di handap ieu anjeun bakal mendakan tarjamahan kasar tina jasa urang dina basa Inggris sareng kawijakan privasi kami dina basa Inggris pikeun aspék hukum, duanana dilarapkeun dina basa Inggris.


1. Syarat

Ku ngaksés halaman wéb di https://sendfiles.online, anjeun satuju bakal kabeungkeut ku syarat-syarat jasa ieu, sadaya undang-undang sareng peraturan anu berlaku, sareng satuju yén anjeun tanggung jawab pikeun patuh kana undang-undang lokal anu berlaku. Upami anjeun henteu satuju w

2. Anggo Lisensi

  1. Idin dibere pikeun sementara ngunduh hiji salinan bahan (inpormasi atanapi software) dina situs wéb Sendfiles.online kanggo nempoan transitory non-komersial ngan ukur. Ieu mangrupikeun lisénsi, sanes transfer gelar, sareng handapeun t
    1. ngaropéa atanapi nyalin bahan;
    2. anggo bahan kanggo tujuan komersial, atanapi pikeun tampilan umum (komérsial atanapi non-komersial);
    3. nyobian ngaropéa atanapi ngabalikeun insinyur naon waé perangkat lunak anu aya dina halaman wéb Sendfiles.online;
    4. miceun naon hak cipta atanapi hak cipta sanés tina bahan; atanapi
    5. ditransferkeun bahanna ka jalma sanés atanapi 'eunteung' bahan dina sérpér sanésna.
  2. Lisénsi ieu sacara otomatis bakal nungtun upami anjeun ngalanggar watesan ieu sareng bakal dipotong ku Sendfiles.online iraha wae. Saatos ngeureunkeun pandangan anjeun tina bahan ieu atanapi saatos lisénsi lisénsi ieu, anjeun kedah ngancurkeun naon waé

3. Kawijakan Panyimpen

Toko file Sendfiles.online salami 48 jam. Dina titik anu dihapus file. Payil dihubungkeun ka alamat email anu unggah aranjeunna. Upami hiji email dikintun janten dikirim anu ogé disimpen. Upami file anu dikirim ti mana ti pangguna PRO, istilah anu béda-leres berlaku sareng bakal dipidangkeun dina kaca panumbu download.

4. Bantahan

  1. Bahan-bahan dina situs wéb Sendfiles.online disayikeun dina dasar 'sapertos anu'. Sendfiles.online henteu ngajamin, dikedalkeun atanapi tersirat, sareng ku kituna nolak sareng negates sadaya garansi sanésna kaasup, tanpa watesan, jaminan atanapi tersirat
  2. Salajengna, Sendfiles.online henteu ngajamin atanapi ngadamel perwakilan ngeunaan akurasi, kamungkinan hasil, atanapi reliabilitas pamakean bahan-bahan dina situs wéb na atanapi anu aya hubunganana sareng bahan-bahan sapertos atanapi dina situs anu aya hubunganana dina situs ieu.

5. Wates

Teu aya kajadian anu ngirim Sendfiles.online atanapi panyadia na janten tanggung jawab pikeun sagala karusakan (kalebet, tanpa watesan, karusakan pikeun leungitna data atanapi kauntungan, atanapi kusabab gangguan bisnis) timbul tina panggunaan atanapi henteu mampuh nganggo bahan dina Sendfiles.o

6. Katepatan bahan

Bahan-bahan anu muncul dina situs wéb Sendfiles.online tiasa ngaleungitkeun kasalahan téknis, tipografi, atanapi fotografik. Sendfiles.online henteu ngajamin yén salah sahiji bahan dina situs wébna akurat, lengkep atanapi ayeuna. Sendfiles.online meureun m

7. Links

Sendfiles.online teu acan parantos ningali sadaya situs anu dikaitkeun kana halaman wéb na henteu tanggung jawab kana eusi situsna sapertos kieu. Citakan tina link naon waé henteu nunjukkeun pangaruh ku Sendfiles.online tina situs éta. Anggo wéb anu aya hubunganana sapertos kitu

8. Modifikasi

Sendfiles.online tiasa ngarobih istilah jasa ieu pikeun halaman wéb iraha waé tanpa aya bewara. Ku ngagunakeun situs wéb ieu anjeun satuju kabeungkeut ku versi jasa ayeuna.

9. Pamrentahan Hukum

Istilah sareng syarat ieu diatur ku sareng ditaatkeun saluyu sareng undang-undang Connecticut sareng anjeun ngalebetkeun ka yurisdiksi pangadilan ekslusif di Nagara éta atanapi lokasi éta.