Regjistrohu


Unë tashmë kam një llogari Fjalekalim i humbur?

Duke u bërë PRO ju jep këto karakteristika

  • 🥇 Dërgoni deri në 100 GB skedarë
  • 🚀 Share your file upload link with your contacts.
  • 🥇 Ngarkimi i serisë në mënyrë që të tërhiqni dhe lëshoni sa më shumë skedarë në një kohë në vend të një nga një
  • 🐱 Mbroni lidhjet tuaja të shkarkimit me një fjalëkalim
  • Dërgoni lidhje me email deri në 50 persona
  • 1TB e ruajtjes
  • 🚀 Menaxhoni skedarët tuaj dhe vendosni se kur ato duhet të skadojnë