Sendfiles.online

Angazhimi ynë është që njerëz si ju dhe unë mund të ndajmë skedarët midis pajisjeve të tyre të lehtë, shpejt dhe me siguri.

Platforma jonë ruan skedarët që dëshironi të dërgoni ashtu siç i keni ngarkuar ato, d.m.th., ne nuk bëjmë asnjë lloj ndryshimi në skedarët tuaj të arrijnë plotësisht në destinacionin e tyre dhe ndërsa e keni ngarkuar atë, mbrohet me fjalëkalim nëse dëshironi gjithashtu.