Sendfiles.online

Нашата обврска е луѓето како тебе и јас да ги споделат датотеките помеѓу нивните различни уреди лесно, брзо и безбедно.

Нашата платформа ги чува датотеките што сакате да ги испратите како што сте ги поставиле, односно ние не правиме никаков вид промена на вашите датотеки целосно да стигнат до нивната дестинација и како што сте ги поставиле, заштитена и лозинка, доколку сакате.